Hento Design®

Hento Design® designs, makes and sells unique products. Fairytale like illustrations are inspired by the Finnish nature.

Hento Design products are presented below. At the moment I'm looking for retailers for my Christmas cards. Cards are produced in Kuopio from quality card board paper. For posters and patterns, I'm in the process of mapping out the demand. If you are interested in my Hento Design products, don't hesitate to contact me. Please find the contact info and link below. More information about me can be found here..


Hento Design® suunnittelee, toteuttaa ja myy omintakeisia ja laadukkaita tuotteita. Ihmeellinen ja sadunomainen suomalainen luonto toimivat kaikkien tuoteaiheiden inspiraationa. Mahtavaa, että olet täällä! Tuotteiden takana olen minä, Sonja Lehtomäki. Olen graafinen suunnittelija ja alaani ovat kuosit, kuvitustyöt ja valokuvaus. Lisää tietoa minusta löydä About -sivulta...

Alla on esitelty jo myynnissä olevia sekä suunnitteluvaiheessa olevia tuotteita. Tuotteiden yhteydestä löytyy tarkempaa tietoa. Ota yhteyttä suoraan sähköpostilla tai Contact -lomakkeen kautta, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, tuotteiden valmistuksesta tai jälleenmyynnistä. Kiitos kiinnostuksesta töitäni kohtaan.

info@grovehillcs.com

Contact

 

christmas cards | joulukortit

Hento Design alkuperäiset joulukortit piirretään ja maalataan käsin. Katsoja voi uppoutua joulukorttien tunnelmaan ja yksityiskohtiin. Hento Design haluaa saada lapsuuden taianomaisuuden, mielikuvituksen ja tunteet esille.

Hento Design joulukortit valmistetaan Kuopiossa tinkimättömällä ammattitaidolla ja laadukkaalla painojäljellä Offsetpaino L. Tuovinen yrityksessä. Kortteja saa kahta kokoa:

A6 postikortti

105 x 148

Paperi, Avanta card 230 g

 
" Joulun odotuksessa parasta ovat pienet pysähdykset lempeiden jouluaskareiden parissa ja niiden jakaminen läheisten kanssa. "

A5 postikortti

148 x 210

Paperi, Rives Tradition 320 g

 
" Uppoudu tarinaan ja piipahda hetkeksi toiseen maailmaan. "
 

posters | julisteet

Hento Design juliste Pikkukulta on täydellinen lastenhuoneen sisustukseen. Julisteen runo on täynnä tunnetta ja herkkyyttä.

Pikkukulta

Kurkistahan pikkukulta metsäkummun takaa, jotta saisin nähdä nuo posket niin somat.

Vaan missä luuraa kolmas pyörä, poskien paras kaveri. No siellähän se nököttää, nykeröinen nenuli.

Säikähtipä pikkukulta ja kyykisti kummun suojaan, mutta minä tiedän kenen hännänpää tuo tuuhea onkaan.

Tule esiin pikkukulta äidin lämpimään syliin. Siellä unohtuu murheet turhat, kun kaikki on taas hyvin.

Sonja L.

Tuotteen suunnittelu valmistui juuri. Se ei ole vielä valmistuksessa. Jos tuotteen jälleenmyynti tai muu yhteistyö kiinnostaa, ota yhteyttä suoraan sähköpostilla tai Contact -lomakkeen kautta,

info@grovehillcs.com

Contact

 

 

patterns | kuosit

Hento Design® suunnittelee hauskoja sadunomaisia ja luontoaiheisia kuoseja. Kuoseille ominaista on selkeys ja graafisuus, jota rikastuttaa kuvioiden kädenjälki. Yllä oleva Run Fun Run -kuosi sopii täydellisesti mm. tapetiksi lastenhuoneisiin, tekstiileihin ja kankaisiin.

Tuotteen suunnittelu valmistui juuri. Se ei ole vielä valmistuksessa.

Jos tuotteen jälleenmyynti tai muu yhteistyö kiinnostaa, ota yhteyttä suoraan sähköpostilla tai Contact -lomakkeen kautta,

info@grovehillcs.com

Contact